Afișez toate cele 4 rezultate

 • Ondulator de păr pentru bucle mari Pro 180 Large C332E, Babyliss

  Ondulator de păr pentru bucle mari Pro 180 Large C332E, Babyliss

  Pro 180 Large Părul lung pare a nu se demoda niciodată. Trebuie să ai părul foarte sănătos şi hidratat ca să poţi să-l menţii la o astfel de lungime, dar eşti cu adevărat norocoasă dacă-l ai şi des. Iar pentru a pune în valoare și mai bine părul lung, îți recomandăm să-l asortezi cu un rând de bucle lejere.

  Pro 180 Large Părul lung pare a nu se demoda niciodată. Trebuie să ai părul foarte sănătos şi hidratat ca să poţi să-l menţii la o astfel de lungime, dar…
 • Ondulator de păr Defined Curls 19 mm C450E, Babyliss

  Ondulator de păr Defined Curls 19 mm C450E, Babyliss

  Ondulator de păr Defined Curls 19mm, C450E Vrei bucle definite, obținute rapid? Cu noul Ondulator de păr Defined Curls C450E de la BaByliss, cu diametrul de 19mm vei obține bucle strânse și rezistente și un look cât mai apropiat de cel al crețelor naturale!

  Ondulator de păr Defined Curls 19mm, C450E Vrei bucle definite, obținute rapid? Cu noul Ondulator de păr Defined Curls C450E de la BaByliss, cu diametrul de 19mm vei obține bucle…
 • Ondulator de păr Soft Curls 32mm, C452E, BabyLiss

  Ondulator de păr Soft Curls 32mm, C452E, BabyLiss

  Ondulator de păr Soft Curls 32mm, C452E, BabyLiss Te-ai plictisit de părul perfect drept și îți dorești bucle lejere, fără prea mult efort? Noul ondulator de păr Soft Curls C452E de la BaByliss va fi perfect pentru tine!

  Ondulator de păr Soft Curls 32mm, C452E, BabyLiss Te-ai plictisit de părul perfect drept și îți dorești bucle lejere, fără prea mult efort? Noul ondulator de păr Soft Curls C452E…
 • Kit ondulator textil fara caldura, din microfibra si satin, Meloni, 93 cm, cu accesorii incluse

  Kit ondulator textil fara caldura, din microfibra si satin, Meloni, 93 cm, cu accesorii incluse

  Beauty Curler microfibra si satin Îți dorești să obții bucle rezistente într-un mod sănătos și rapid? Beauty Curler este o soluție inovatoare pentru ondularea părului fără să aplici căldură.

  Beauty Curler microfibra si satin Îți dorești să obții bucle rezistente într-un mod sănătos și rapid? Beauty Curler este o soluție inovatoare pentru ondularea părului fără să aplici căldură.