1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza drepturile si obligatiile ambelor parti intre platforma remedio (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor remedio (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii ce decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet remedio (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza drepturile si obligatiile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor remedio.

Furnizorul poate sa modifice sau sa completeze conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora in platforma.

remedio nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea informatiilor furnizate de terte parti, inclusiv dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, va recomandm sa verificati datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din remedio. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si remedio nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare servicii

Termenii acestia guverneaza accesul si folosirea serviciilor remedio si servesc ca si acord legal intre dvs. si remedio. Prin accesarea remedio si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot exista restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor remedio de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorul nu poate utiliza instrumente software-ul sau proceduri care ar putea avea sau au un impact nefavorabil asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si transferul de informatii

remedio nu proceseaza date personale altfele in afara de email-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage aprobarea in orice moment.

Pentru informatii detaliate legate de Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana care website-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte proceduri care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii site-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe website. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora pe website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile ce ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: admin@remedio.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.

Was this article helpful?
YesNo